Ümit Özat 1'inin ismini vererek 3 transferi birden açıkladı! Taraftarları heyecan sardı

Ümit Özat gelecek sezona dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Ümit Özat ligin en iyi kadrosunun Beşiktaş'ta olduğunu söylerken 2022-23 sezonunun en büyük şampiyonluk adayının Siyah-Beyazlılar olduğunu belirtti. Öte yandan Ümit Özat Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi 3 transfer yapacağını, Siyah-Beyazlıların 2 stoper ve Miralem Pjanic yerine bir futbolcu alacağını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin iz bırakan futbolcularından, teknik direktör Ümit Özat, Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı. Valerien Ismael hamlesinin çok yerinde bir karar olduğunu belirten Ümit Özat, Beşiktaş'la ilgili çarpıcı tespitler yaptı.

ÜMİT ÖZAT: BEŞİKTAŞ 3 TRANSFER YAPACAK

Süper Lig'de 2022-23 sezonuna değinen Ümit Özat, Beşiktaş'ın söz konusu sezona çok güçlü gireceğini dile getirdi. Siyah-Beyazlıların 2 stoper ve Miralem Pjanic'in yerine bir oyuncu alacağını söyleyen Ümit Özat, gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı olarak Beşiktaş'ı gösterdi.

Ümit Özat'ın açıklamaları şöyle:

"Valerien İsmael formasyonu ve dizilişi değiştirdi. Son haftalar onun için çok iyi olacak. Doğru bir değişiklik yaptılar. Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığını beğenirim. Valerien Ismael hamlesi çok doğru. Futbolcular düşünüyor... Seneye kadroyu Ismael yapacak... Gel de oynama. İki stoper ve Pjanic'in yerine bir oyuncu alınacak. Seneye şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş olacak. Ligin en iyi kadrosu Beşiktaş'ta. Ismael'i Sergen Yalçın ile Mustafa Denizli'ye benzetiyorum. Ismael'in Beşiktaş'a gelmesi Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a gelmesine benziyor."