Ümit Milli futbolcu Cenk Özkaçar: Şanssız sonuçlar aldık düzelteceğiz

Ümit Milli futbolcu Cenk Özkaçar, ''Böyle devam edeceğini düşünmüyoruz, bunu düzelteceğiz.'' dedi.

AA

Ümit Milli futbolcu Cenk Özkaçar, gruplara iyi başlangıç yapamadıklarını belirterek şöyle konuştu:

Böyle devam edeceğini düşünmüyoruz, bunu düzelteceğiz. Antrenmandaki her şeyi sahaya en iyi şekilde yansıtmanın planlamasını yapıyoruz. Şanssız sonuçlar aldık. Aslında iyi çalıştık, sahada iyi işler yaptık ama sadece sonuç bölümünde iyi olamadık. Deplasmanda zor bir maç bizi bekliyor. Maçın ne kadar zor geçeceğinin, sahanın ve hava durumunun nasıl olduğunun, maçın da ne kadar sert ve agresif olacağının farkındayız. Takım birliğimiz ve arkadaşlığımız üst seviyede. İnşallah Kazakistan deplasmanından 3 puan alıp yolumuza en iyi şekilde devam etmeyi planlıyoruz.

Umut Güneş de çok iyi bir çalışma ortamına sahip olduklarını aktararak, "İki maç oyandık ama maalesef şanssız sonuçlar aldık. İyi oynadığımız maçlarda da beklemediğimiz sonuçlar aldık. Haftaya deplasmanda Kazakistan ile önemli bir maçımız var. Perşembe günü gideceğiz ve orada devam edeceğiz hazırlıklara. Çok iyi çalışıyoruz ve inanıyorum ki iyi sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

Umut, Stefan Kuntz'un A Milli Takım hocası olmasının alt yaş grupları için avantaj olup olmadığı yönündeki soruyu ise, "Stefan Kuntz'un kim olduğunu iyi biliyorum. Daha önce tanışmadık ama buradan A Milli Takım'a çıkmak için kim daha iyi performans sergilerse, onu seçeceklerdir diye düşünüyorum." şeklinde yanıtladı.

Tolunay Kafkas duyurdu: Almanya'dan önemli bir oyuncu çok yakında bize katılacak