Ultra temizlik!

İtalyan polisi Inter ve Milan taraftarlarına operasyon yaptı. 50 merkezde arama yapan polis 19 kişiyi göz altına aldı. İsnat edilen suçlar, mafya, gasp ve yaralama.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

İtalya'da futbola bulaşan yasa dışı çetelere karşı polis tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. 'Şafak Operasyonu' ismi verilen baskında organize suç örgütleriyle birlikte hareket ettikleri belirlenen kişiler göz altına alındı. İtalyan polisi 50 merkeze yapılan baskınlarda 19 kişinin tutuklandığını bildirdi. Tutuklananlar mafya, gasp ve yaralama suçlamalarıyla yargılanacak.

OTOPARK&SANDVİÇ

Milano savcısı Marcello Viola, taraftar gruplarının içinde suç örgütleriyle birlikte hareket edenler olduğunu açıkladı. Şüphelilerin neredeyse tamamının Serie A ekiplerinden Inter ve Milan taraftarı ve futbolla bağlantılı olduğu bildirildi. San Siro Stadı'ndaki otoparktan, maç biletinden, sandviç satışına kadar bir çok konuda yasa dışı işlere karıştıkları da iddia ediliyor. Göz altına alınan 19 kişiden 3'ü ev hapsine alınırken, 16'sı ise cezaevine konuldu.