Türkiye maçı ne zaman? Ukrayna Türkiye hangi kanalda saat kaçta?

Ukrayna Türkiye milli maç saat kaçta başlayacak? Ukrayna Türkiye hangi kanalda canlı izlenebilecek. A Milli Futbol Takımımız, 2018 Dünya Kupası elemelerinde kritik bir virajda bulunuyor. Şifresiz yayınlanacak Ukrayna Türkiye milli maçında hedef mutlak 3 puan. Yeni teknik direktör Mircea Lucescu, A Milli Futbol Takımıyla ilk sınavını verecek. Grupta bitime 4 maç kala 11 puanla üçüncü sırada yer alan Türkiye, bu maçı kaybetmesi halinde Dünya Kupası macerasını zora sokacak.

Ukrayna Türkiye maçı hangi kanalda? Ukrayna Türkiye saat kaçta? 2018 Dünya Kupası elemelerinde A Milli Futbol Takımımız sahaya çıkıyor. Millilerimizin kritik sınavı için nefesler tutuldu. Grupta bitime 4 maç kala 11 puanı bulunan Türkiye’nin bu maçta mutlak bir galibiyete ihtiyacı bulunuyor.  Peki Ukrayna Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Ukrayna Türkiye maçı, 2 Eylül Cumartesi saat 21:45'ten itibaren TV 8 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın 27 kişilik aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Cenk Gönen (Malaga), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan, Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak, Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Emre Mor (Celta Vigo) Serdar Aziz, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Roma), Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal (Villarreal).

LUCESCU HEDEFİ BELİRLEDİ

Oyuncularla 3 gün çalıştığını söyleyen Mircea Lucescu, "Ancak çok maç seyrettim. Daha önce oynadıkları maçları da seyrettim. Yurt dışında oyuncularla da birebir görüştüm. Kolay değil tabii ki 3 günde oyuncuları tanımak. Şu ana kadar yapılmış olanların analizini çıkarmak, oynayacağımız rakibi inceleyip onlara bu bilgiyi sunmak kolay değil. Sadece Ukrayna değil Hırvatistan hazırlığı da bunun içinde. Ama çalışmalarımızı tamamladık. Oyuncular çok dikkatliydi bu dönemde. Önemli ve zor bir görev olduğunu biliyorlar. 4 maçı da kazanmamız gerekiyor. 10 puan bizi üst tura taşımayabilir. “ diye konuştu.

SHEVCHENKO ÇOK İDDİALI

Dünya Kupası Elemeleri’nde Türkiye ile sahasında karşılaşacak olan Ukrayna’da Teknik Direktör Andriy Shevchenko, karşılaşmanın oynanacağı Metalist Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Öncelikle Türkiye’den gelen gazetecilere "Hoş geldiniz" diyerek sözlerine başlayan Shevchenko ardından soruları yanıtladı. 

Lucescu’nun, “Ukrayna takımını çok iyi biliyorum” sözleri hatırlatılan Shevchenko, “Bu maç Shevchenko-Lucescu maçı değil, bu Ukrayna-Türkiye karşılaşması. Biz Türkiye Milli Takımı’na karşı ve bu büyük antrenöre karşı saygı duyuyoruz. Mircea Lucescu, Ukranya ve Shakhtar takımı için çok güzel şeyler yaptı” ifadelerini kullandı. Bu maçta galibiyetten başka düşünceleri olmadığını da söyleyen genç hoca, “Dünya Kupası için gruptan çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

UKRAYNA ALARMDA

Harkov şehrinde oynanacak karşılaşma öncesinde; Harkov polisi, Ukrayna Devlet Sınır Güvenlik Servisi ve Olağanüstü Haller Servisi, Ukraynalı ve Türk taraftarlar arasında yaşanabilecek olası gerginliklere karşı alarma geçirildi.

Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli maç öncesi Harkov'da yapılan tatbikata 500 polis, 280 Ulusal Muhafızlar mensubu, 100 kurtarma görevlisi ve 350 asker katıldı.

Güvenlik güçleri, maç öncesinde çıkacak herhangi bir "holiganlık" eylemine ve meydana gelebilecek olası bir yangına karşı Harkov Havaalanı, tren garı ve maçın oynanacağı Metallist Stadı'nda güvenlik önlemleri aldı.