Uğurcan Çakır'dan iddialı açıklama: Trabzonspor olduğu her yerde kupalara taliptir!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Süper Lig lideri Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da kayıpsız bir şekilde yoluna devam etmek istediği çeyrek final mücadelesinde kaybetmedi. Trabzonspor'un üstün oyunu ile süren mücadele, bordo-mavililerin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla ligde liderliği süren Trabzonspor Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükselmiş oldu. Mücadelenin ardından bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

aksam.com.tr

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un Antalyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda eleyip yarı finale çıktığı karşılaşmanın ardından konuştu.

Uğurcan Çakır yaptığı açıklamada, "Kendimle ilgili konuşmak istemiyorum. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Trabzonspor'un olduğu yerde her zaman hedef vardır. Kupa da hedeflerimizden bir tanesi." dedi.

Tecrübeli file bekçisi ayrıca, "Amatör ruhla oynuyorum, kaleyi aldığımdan beri. Taraftarın ne hissettiğini küçük yaştan beri biliyorum. Sahaya çıktığımda da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'da kalırım ve kupalar kazanırım." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da kahreden haber: Sedye ile çıkmıştı, ayağı alçıya alındı

Berat Özdemir, gölünü attı Marek Hamsik'e teşekkür etti: Müthiş bir karakter...