Uğurcan Çakır: Oynanan oyundan zevk aldım

Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, Hatayspor karşısında alınan galibiyet sonrası, ''Maçın başından sonuna kadar maçı domine ettik. Çalıştıklarımızın hepsini sahada gördüm. Oynanan oyundan zevk aldım. Hocalarımızı ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Hatayspor karşılaşmasının ardından konuştu.

Uğurcan Çakır, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum, asrın felaketi olalı 1 seneyi geçti. İnsanlar hakkın rahmetine kavuştu. Çok kötü bir gündü ama Hatay şehri ve Hatayspor çok iyi toparlandı. Çok üzücü olaylar yaşandı. Herkes zor şeyler yaşadı. Onlara tekrar geçmiş olsun demek istiyorum" dedi.

Deneyimli kaleci sözlerine, "Maçın başından sonuna kadar maçı domine ettik. Çalıştıklarımızın hepsini sahada gördüm. Oynanan oyundan zevk aldım. Hocalarımızı ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hatayspor'a da başarılar diliyorum bundan sonra. 4 maçtır kaybediyorduk, kötü bir gidişatımız vardı. Kupa maçı çok zordu. Bizim adımıza sıkıntılı bir geçiş dönemi oldu. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Bugün çok iyi oynadık. Hocamızın yaptığı analizlerin hepsini sahada uyguladık." diye devam etti.

Trabzonspor'daki ilk iki maçında iki asist yapan yeni transfer Thomas Meunier için konuşan Uğurcan Çakır, "Meunier de geldi, kariyerli bir futbolcu. Kupada ve bu maçta bize yardım etti. İnşallah Trabzonspor'u hak ettiği yere taşıyacağız." sözlerini sarf etti.