Uğurcan Çakır ışıl ışıl! Dev başarı

Uğurcan Çakır zirveleri seviyor! Trabzonspor'un başarılı file-bekçisi gösterdiği performans ile takımının vazgeçilmezlerinden. Süper Lig'de istatistikleri ile birçok dalda zirvede bulunan yıldız kaleci piyasa değeri ile de zirveyi gördü ve yıldızlar arasından sıyrılmayı bildi. Detaylar haberimizde...

Uğurcan Çakır'dan dev başarı! Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala transfer çalışmaları da başladı. Ülkemizde forma giyen birçok futbolcunun ismi dünya kulüpleriyle anılıyor. Özellikle yerli futbolcuların daha önemli olduğu Süper Lig'in en değerli 10 oyuncusu listesinde zirvede Trabzonspor'un başarılı file-bekçisi yer alıyor.

UĞURCAN ÇAKIR SÜPER LİG'İN EN DEĞERLİSİ OLDU

Trabzonspor öz kaynağının son yıllardaki en büyük cevheri olan Uğurcan Çakır, formayı kaptığı genç yaşından beri bırakmadı. Gösterdiği parlak performans ile seneler içinde bordo-mavililerin kaptanlığına kadar yükselen Uğurcan Çakır, piyasa değeri ile Süper Lig'deki tüm oyuncuları ardında bıraktı.

18 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Transfermarkt verilerine göre, 18 milyon euro piyasa değeri bulunan Uğurcan Çakır, bordo mavili takımla şampiyonluk yaşamadan gitmek istemiyordu. Bu sezon buna oldukça yakın olan milli eldivenin yüksek bir bonservis ile Avrupa'ya açılması bekleniyor. Bu sezon bordo mavililerin zirvede olmasında en büyük pay sahiplerinden birisi olan Uğurcan, ligde çıktığı 30 maçta 24 gol yedi.