Uğurcan Çakır için Sheffield United iddiası! Başkan Ağaoğlu'ndan açıklama geldi

Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır için Sheffield United'a transfer olacağı iddiası ortaya atılırken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer iddialarını yalanladı.

Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı kalecilerden birisi olmayı başaran Trabzonspor'un 24 yaşındaki eldiveni Uğurcan Çakır'ın Sheffield United'a transfer olacağı iddia edilmiş; iki kulübün, bonuslarla birlikte 22 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 15 payla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı da gelen haberler arasında yer almıştı.

AHMET AĞAOĞLU'NDAN YALANLAMA GELDİ

Ancak Trabzonspor Başkanı, Uğurcan Çakır'ın transferine ilişkin ortaya atılan iddiaları yalanladı.

TRT Spor'a konuşan Ağaoğlu, ''Ne yönetimime ne Uğurcan'ın menajerine resmi teklif var. Bu haberleri Trabzonspor'u yıpratmak için yapıyorlar'' dedi.

BU SEZON 43 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Trabzonspor forması ile ligde 33, Avrupa Ligi’nde 7 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 karşılaşmada forma giyen Uğurcan, sergilediği performansla dikkat çekerken, nisan ayında 9,5 milyon euro olan piyasa değerini de 16 milyon euro civarlarına yükseltmeyi başardı.

Uğurcan Çakır, 25 Kasım 2018 tarihinde oynanan Fenerbahçe maçında formayı Onur Kıvrak'dan almış ve bir daha da geri vermemişti. 

Trabzonspor, Novak'ın boşluğunu Marlon ile dolduruyor