Uğurcan Çakır: Geriden gelip kazanmak, bizi daha fazla takım yaptı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, son dakikalarda buldukları gollerle kazandıkları Galatasaray deplasmanı ardından açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır'ın açıklamaları şöyle:

-"Galatasaray çok büyük bir camia. Durumları ne olursa olsun onlara saygı duyuyoruz. Zor deplasmanda kazanmak çok önemliydi. Benim performansımın bir önemi yok."

-"İlk yarıda ters ayakta kaldığım bir pozisyon vardı, çarptıktan sonra topu güzel kurtardım. Takım arkadaşlarıma yardım ettiğim için mutluyum. Doğduğumdan beri Trabzonsporluyum. Bu formayı almak için çok çalıştım."

-"Takım arkadaşlarıma liderlik yapmalıyım. Şehre karşı sorumluluğumuz var. Herkes çok çalışıyor. Hocalarımız çok çalışıyor. Biz çok güzel bir aileyiz. Puan farkından da bu görülüyor. İnşallah yolun sonunda şampiyonluk yaşarız."

-"Bir şehrin büyük sorumluluğu var üstümüzde. Emin adımlarla ilerliyoruz. Herkes çok çalışıyor. Bizim takımda herkes çok güzel insan. Yeni gelen kaliteli oyuncularımız var. Biz bir aileyiz. Başarımızın sırrı bu. Çok çalışıyoruz."

"Galatasaray büyük bir camia. Durumu ne olursa olsun, çok büyük bir camia. Ve içeride oynuyorlar, seyirci baskısıyla bizi 45 dakika zorladılar. Bize çok iyi hazırlanmışlar belli. Geriden gelip kazanmak takımımızı daha da ateşledi. Daha fazla takım yaptı bizi."