Uğur Kaan Yıldız'la ilgili sürpriz karar! Fenerbahçeliler bunu beklemiyordu

Fenerbahçe'de Uğur Kaan Yıldız gelişmesi yaşanıyor. Hazırlık kampında teknik direktör Jorge Jesus tarafından denenen Uğur Kaan Yıldız, Portekizli hocanın gözüne girmiş durumda.

Fenerbahçe'de Uğur Kaan Yıldız için yeni bir sayfa açılıyor. Geçen sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçiren Uğur Kaan, Jorge Jesus'un gözüne girmeyi başardı.

UĞUR KAAN YILDIZ KADRODA TUTULACAK

Jorge Jesus'un iki hazırlık maçında da sol bek yedeği olarak denediği Uğur Kaan Yıldız'ın başarılı işlere imza atması dikkat çekti. 19 yaşındaki oyuncunun orijinal mevkii ise sağ bek. Takıma sağ ve sol bek takviyesi yapmayı düşünen Sarı Lacivertliler için Uğur Kaan gelişmesi mutluluk yarattı.

Arda Güler'in alttan gelerek takımda sıkça süre alması sonrası Fenerbahçeli taraftarlar da genç isimlere ayrı bir ilgi göstermeye başladı. İdmanlarda da etkili performans gösteren oyuncu için teknik direktör Jorge Jesus kadroda tutulması yönünde karar verdi.

Geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da geçiren Uğur Kaan ligin son haftalarında üst üste forma giyme şansı bulurken, toplamda 10 maça çıkıp 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.