Ufukta 5 günde 2 derbi var!

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir çeyrek finalde eşleşti. Olası yarı final eşleşmesinde ise Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını 5 günde 2 kez paylaşabilir.

AKŞAM

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve olası yarı final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalde Fenerbahçe Medipol Başakşehir ile Galatasaray Alanyaspor ile Beşiktaş Konyaspor ile Sivasspor da Antalyaspor ile eşleşti. Karşılaşmalar tek maç eleminasyon usulüne göre oynanacak. Kurada yarı final eşlemeleri de belirlendi. Sivasspor-Antalyaspor eşleşmesinin galibi, Galatasaray-Alanyaspor eşleşmesinin galibiyle, Konyaspor-Beşiktaş eşleşmesinin galibi de Fenerbahçe-Medipol Başakşehir eşleşmesinin galibi ile yarı finalde finale çıkmak için mücadele edecek.

Sabrın sonu Mesut!

5 GÜNDE 2 MAÇ OLABİLİR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş çeyrek finali geçmeyi başarırsa yarı final mücadelesinde ve Süper Lig’de 5 gün içinde iki kez karşılaşacak. Son 16 turundan itibaren VAR Sistemi’nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final karşılaşmaları 9, 10 ve 11 Şubat, yarı final müsabakaları ise 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak. 

Son dakika: Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de