İsmail Köybaşı ve Tymoteusz Puchacz'a yol göründü! Fırtına'dan sol bek sorununa yıldızlı çözüm

Trabzonspor'da İsmail Köybaşı ve Tymoteusz Puchacz'lı sol bek mevkiisine yıldız transfer geliyor. İsmail Köybaşı ve Tymoteusz Puchacz'dan isteği verimi alamayan ve sol bekte sıkıntı yaşayan Fırtına, gözünü yıldız isme dikti. İşte detaylar...

Fanatik

Fırtına sezon başında İsmail Köybaşı devre arasında da Tymoteusz Puchacz'ı transfer etse de sol bek pozisyonunda istediği performansı alamadı. Sağ bek de Bruno Peres'ten aldığı verimi savunmanın solundan da almak isteyen Trabzonspor, devre arasında Fenerbahçe'nin kapısından dönen isim ile temasa geçti.

İSMAİL KÖYBAŞI VE TYMOTEUSZ PUCHACZ'I KESECEK YILDIZ YOLDA

Fanatik'in haberine göre, Abdullah Avcı yaptığı basın toplantısında sol bek, stoper ve sağ beke transfer gerçekleştireceklerini söylerken, özellikle savunmanın soluna nokta atışı bir takviye düşünüyor.

Bu sezon en büyük sıkıntıyı orada yaşayan Abdullah Avcı tam 8 farklı oyuncu kullandı. Lâkin, bordo-mavililer bir türlü istikrar sağlayamadı. Karadeniz ekibi sorunu kökünden çözmeye hazırlanıyor. Gündemdeki isim: Ghislain Konan.

FENERBAHÇE İSTEYİP ALAMAMIŞTI

Trabzonspor'un Reims'le sözleşmesi bitecek olan Fildişili sol bek için temaslara başladığı belirtildi. Pek çok talibi bulunan Konan konusunda elini çabuk tutan Fırtına, geçen sezonki gibi erken davranarak transferi tamamlamak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off oynanacağı için en az 2-3 transferin yine kamp dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.