Tymoteusz Puchacz Trabzonspor'da! Edin Visca'nın ardından bir transfer daha...

Son dakika haberi: Edin Visca'yı kadrosuna katarak kış transfer dönemine sükseli bir başlangıç yapan lider Trabzonspor, bir isimle daha anlaşmaya vardı. Uzun süredir sol bek arayışını sürdürüren Trabzonspor, Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'de devre arasını açık ara lider kapatan Trabzonspor, transferde de gaza bastı. Önce Medipol Başakşehir'den Edin Visca'yı kadrosuna katan bordo-mavililer, sol bek sorununu da Tymoteusz Puchacz ile çözüme kavuşturdu.

A Spor'un haberine göre bordo-mavililer, 22 yaşındaki Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz'ın transferi için oyuncunun kulübü Union Berlin ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya vardı.

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olan oyuncunun, kısa bir süre içerisinde Trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Trabzonspor ile Cem Yılmaz arasında Edin Visca paslaşması

PUCHACZ KİMDİR?

Sezon başı Lech Poznan'dan Union Berlin'e transfer olan Polonyalı sol bek, geçen sezon Polonya'da Lech Poznan formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıkmış ve 3 gol, 6 asistlik bir performans sergilemişti. yapmıştı. Bu sezon Union Berlin ile 7 resmi maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 2 asist yaptı.

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu

Formayı giydi: Trabzonspor'da şimdi Edin Visca zamanı!

Hikmet Karaman, dört büyüklerin yapamadığını yaptı! Kayserispor'dan Mert Çetin sürprizi