Tyler Boyd'un sözleri tartışma yarattı: Sivas'tan itiraz geldi

Galatasaray'ın Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldığı karşılaşmada maçın ardından Tyler Boyd'un sözleri tartışma yarattı.

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Demir Grup Sivasspor'a takıldı, maçın ardından Beşiktaş'tan Sivasspor'a kiralık gelen Tyler Boyd'un sözleri olay oldu.

Bonservisi Beşiktaş'ta bulunan ve ara transfer döneminde sezon sonuna kadar Demir Grup Sivasspor'a kiralanan Boyd, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a evinde ağır darbe: 2-2

"BEŞİKTAŞ İÇİN DE..."

Karşılaşmayla ilgili görüşlerini aktaran Boyd, "Müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor ve aynı zamanda Beşiktaş için de çok önemli bir maçtı. Sivasspor'a puan kazandırmış olduk. Bundan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Bu sözler, sosyal medyada da gündem oldu.

Erman Toroğlu, 'Galatasaray böyle şampiyon olamaz' dedi ve yıldız futbolcuyu topa tuttu: Ayakta duramıyor

SOUZA'DAN FLAŞ PAYLAŞIM

Boyd'un açıklamasının ardından Beşiktaş'ın Brezilyalısı Josef de Souza'nın Tyler Boyd ile bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

RIZA ÇALIMBAY TEPKİ GÖSTERDİ: "İYİ BİR ŞEY DEĞİL"

Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Boyd'un sözlerine tepki gösterdi. Çalımbay, "Boyd'un öyle söylemesi doğru değil. Profesyonel bir futbolcu ve şu anda Sivasspor forması giyiyor. Ben de Beşiktaşlıyım. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. Bütün futbol hayatım Beşiktaş'ta geçti. Profesyonelliğin bize yüklediği sorumluluğu yerine getiriyoruz. Öyle bir açıklama iyi bir şey değil ama kötü niyetle söylediğine inanmıyorum. Boyd, karakter olarak mükemmel bir insan. Belki duygusal bir yönden söylemiştir. Galatasaray'ın puan kaybettiği dönemde söylemesi doğru değil. O, Beşiktaş'ta oynadı ama Galatasaray ile karşılaştık. Saygı duymak gerek." şeklinde konuştu.

Çalımbay, Boyd'u Beşiktaş ile yapacakları maçta oynatacağını belirterek, "Beşiktaş maçında Boyd oynayacak. Sakatlık olmazsa ve iyi durumda olursa tabii ki oynayacak. Orada da Boyd'un her şeyini vereceğine inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Fatih Terim, maçın ardından 'her hafta vukuatınız var' dedi; flaş bir öneri getirdi!

Boyd ayrıca, performansıyla ilgili, "Zorlu bir maçtı. Saha şartları da zordu. Krediyi tamamen takıma vermek lazım. Sadece benim golüm değil takım olarak çok güzel bir performans sergiledik. Savaştık ve bu beraberliği elde ettik." diye konuştu.

Galatasaray'da Younes Belhanda yönetimi eleştirdi, tercüman çevirmedi!