TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: Melissa Vargas Ay-Yıldız'lı formayı giyecek

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Melissa Vargas'ı başka ülkenin elinden kaptık. Milli takımımızda oynamayı istedi. Alexia da artık bizimle birlikte” dedi.

AKŞAM

Şafak Gözmen

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Trendyol arasında dün sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli Melissa Vargas ve VakıfBank'tan Alexia Carutasu'nun Ay-Yıldızlı formayı giyeceğini söyledi. Üstündağ konuşmasına şöyle devam etti:

"Vargas'ı başka ülkenin elinden kaptık (Sırbistan). Milli takımımızda oynamayı kendisi de çok istedi. Vargas ligler bittikten üç gün sonra Ankara'ya yanıma geldi, konuştuk. Alexia Carutasu da artık bizimle olacak. Görüşmemizde 'Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Türkiye'yi seviyorum, burada yaşamak istiyorum' dedi.' Her iki oyucu da artık bizim oyuncumuz ve milli takımda forma giyecekler.

VOLEYBOL ÜLKESİYİZ

Şu gerçek kabul edildi. Biz voleybol ülkesiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la da görüştüm. Sporu bu kadar seven bir Cumhurbaşkanına sahip olmak büyük şans. Kendisine teşekkür ediyorum. Kendisini maçlara davet ettim, fırsat bulduğunda gelebileceğini söyledi. Voleybolla gurur duyduğunu söyledi. Voleybola olan katkısı, desteği büyük. Kendisi spor adamı.