Tutunacak dal vardı!

Özbek, ‘Tutunacak dalım kalmadı' diyerek görevinden istifa eden Timur'a “G.Saray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır” ifadelerini kullanarak yanıt verdi...

AKŞAM SPOR

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk'un imza törenine katılan Başkan Dursun Özbek, 'Tutunacak dalım kalmadı' diyerek görevinden ayrılan Erden Timur'un kararı ile ilgili sorulan sorulara şöyle yanıt verdi: "Kendisine devam etmesinin G.Saray için iyi olacağını söyledim ve teklifte bulundum. G.Saray diğer kulüplere benzemez. G.Saray eleştirilere açık ve şeffaftır. Her yönetim eleştirildi. Erden kardeşim için de bu eleştiriler gündeme geldi. Erden kardeşimiz genç ve hassas. Etkilendiğini düşünüyorum. 'Tutunacak dalım yok' dediniz ya, G.Saray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır. Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Ben, onun babası yaşındayım. Ben de ona kırgın değilim. 'Başkan olacaktım, olmadım...' G.Saray'da böyle düşünülmez. Başkanlık sözü, küstüm... Kimse G.Saray'a küsemez! Hizmet için koltuk davası bizde yok. Bu yüzden dünya markasıyız. "

RAKİPLERİN YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, imza töreninde ezeli rakibi Fenerahçe'ye oldukça sert bir göndermede bulundu: "Galatasaray'ın şampiyonluklarından sonra rakiplerimizin neler yaptığını hepimiz görüyoruz. Onlara daima sahada kalmayı öneriyorum, umarım buna uygun davranırlar" ifadelerini kullandı.