Türkiye'yi izliyoruz

Eljif Elmas ve Kim Min Jae'yi transfer eden Napoli'nin Başkanı De Laurentiis, “Scoutlarımız iş başında. Başka oyuncu da alabiliriz ama bu topraklarda ne üretebileceğinize bağlı” dedi.

AKŞAM

İtalya Serie A şampiyonluğunun en güçlü adayı Napoli'nin Başkanı Aurelio De Laurentiis, Türkiye'den yaptığı Kim Min Jae ve Eljif Elmas transferinden memnuniyetini dile getirdi, başka oyuncular da alabileceklerini vurguladı: "Scoutlarımız her zaman iş başında, bu yüzden asla, 'asla' dememek lazım. Başkalarının da olduğunu umuyoruz ama tabii, bu topraklardan başka ne üretebileceğinize de bağlı." Türkiye'nin bir ay önce büyük bir deprem felaketi geçirdiği ve Napolili oyuncuların Eljif Elmas öncülüğünde yardım kampanyası başlattığı hatırlatılan Aurelio De Laurentiis, "Biz her zaman acı çeken herkesle dayanışma içinde olduk. Bu yüzden bence böylesine çok ciddi bir anda yardım etmeye katılmak ve Türkiye'yi desteklemek çok doğruydu" ifadelerini kullandı.

KONFERANS LİGİ UMRUMDA DEĞİL

Başkan De Laurentiis, çok fazla maç sayısından şikayet edip, UEFA'nın uygulamalarını eleştirdi: "Ligler, FIFA, UEFA veya yerel federasyonlardan güçlü olmalı. Şampiyonlar Ligi'ne gidip 80-90-100 milyon gelir elde etmekle ilgilenmiyorum. Avrupa Ligi'nde 10-15-20-30 milyon kazanmanın gücendirici olduğunu düşünüyorum. Konferans Ligi'ni yapana aynen iade ediyorum, gerçekten hiç umursamıyorum."