‘Türkiye'nin en iyi forveti' Galatasaray'a! Okan Buruk ligi sürklase eden golcüyü kapıyor

Okan Buruk Galatasaray mesaisine hızlı bir giriş yaptı. Transfer çalışmaları için derhal kolları sıvayan başarılı hoca, sansasyonel bir hamleyle Sarı-Kırmızılı kariyerini başlatıyor. Okan Buruk daha önce ‘Türkiye'nin en iyi forveti' dediği ismi Galatasaray'a getiriyor. İşte flaş transferin detayları…

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, yeni kariyerine sükseli bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Takımın eksik bölgelerine nokta atışı transferler için kolları sıvayan Okan Buruk, ses getirecek bir transfere imza atıyor.

FLAŞ! Yunus Akgün'ü 10 katı maaşla ikna ettiler: Resmen imzayı atıyor...

OKAN BURUK 'TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ' DEDİĞİ FORVETİ GETİRİYOR

Okan Buruk Rizespor'dan eski öğrencisi Vedat Muriqi'yi Galatasaray'a kazandırıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Lazio'da düşünülmeyen Vedat Muriqi, Sarı-Kırmızılılara transfer oluyor.

GERİ DÖNMEYE HAZIR

Okan Buruk'un 2019 yılında 'Türkiye'nin en iyi forveti' dediği Vedat Muriqi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Daha önce Süper Lig'in tüm büyük kulüplerinden teklif aldığını belirten Kosovalı golcü de Türkiye'ye dönmeye dünden razı.

Gianluca di Marzio dört gözle beklenen transferi duyurdu! Fernando Muslera'dan tarihi kıyak

MALLORCA OPSİYONU KULLANMAMIŞTI

Okan Buruk'un gözdesi Vedat Muriqi, Mallorca'da etkili bir performans sergilemiş ancak İspanyol kulübü, oyuncunun 12 milyon euroluk satın alma opsiyonunu çok bularak transferi gerçekleştirememişti.

VEDAT MURİQİ'NİN İSTATİSTİKLERİ

Vedat Muriqi 6 aylığına kiralandığı Mallorca ile 16 maçta 5 gol, 3 asistlik istatistik yakalamıştı. 28 yaşındaki forvetin Lazio ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

İstanbul devlerinin yapamadığını Nuri Şahin yaptı! Milli yıldıza 2 yıllık imzayı attırıyor