Türkiye Polonya voleybol maçı hangi kanalda, canlı izlenir mi? Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu son maçında A Milli Kadın Voleybol takımımız ev sahibi Polonya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları B grubunda liderlik mücadelesi için Polonya ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı karşılaşmayı izlemek isteyenler maçın detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Polonya voleybol maçı hangi kanalda, canlı izlenecek mi? İşte tüm detaylar...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu'ndaki 4'üncü maçında Hırvatistan'ı 3-0 mağlup etti ve 3'üncü galibiyetini almış oldu. Bu sayede son 16 tura kalmayı başardı. Filenin Sultanları, gruptaki 5'inci ve son maçında ev sahibi Polonya ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

A Milli Takım, grubundaki 5. maçında 1 Ekim Cumartesi günü TSİ 21.30'da Polonya ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Polonya'nın Gdansk kenti Ergo Arena'da oynanacak olan mücadele TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak ve izlenebilecek.

Başantrenör Giovanni Guidetti yönetimindeki A Milli Kadın Takımı'nın geniş kadrosunda şu oyuncular yer alıyor;

Cansu Özbay, Elif Şahin, Sıla Çalışkan, Ebrar Karakurt, Meryem Boz, Ceren Kapucu, Hande Baladın, Tuğba Şenoğlu, Derya Cebecioğlu, Meliha İsmailoğlu,

Saliha Şahin, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Beyza Arıcı, Bahar Akbay, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Aylin Acar.

SON MAÇTAN NOTLAR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki dördüncü maçında Hırvatistan'ı 3-0 yenerek üçüncü galibiyetini aldı ve son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Polonya'nın Gdansk kentinde oynanan müsabakada milliler, setleri 25-14, 25-12, 25-12 kazandı.

Milli takımda, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş 12'şer sayıyla oynadı.