Türkiye Sigorta Basketbol Ligi

Türkiye Sigorta, Basketbol Ligi'nin isim sponsoru oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “2 yıl boyunca Türkiye Sigorta, basketbol ailemize büyük bir destek sunacaktır” dedi.

AKŞAM SPOR

SERCAN ÖZDOĞAN

Dün Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen törenle birlikte Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi'nin isim sponsoru oldu. İmza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Taha Çakmak katıldı. Türkoğlu, "Türkiye Sigorta, geçtiğimiz yıl Basketbol Süper Ligi'ne adını vermesinin ardından bu yıl da Türkiye Basketbol Ligi'nin isim sponsoru olmuştur.

Önümüzdeki 2 yıl boyunca Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi'nin isim sponsoru olarak basketbol ailemize ve ligimize büyük bir destek sunacaktır" ifadelerini kullandı. Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Taha Çakmak da Türk basketboluna destek vermenin gururunu yaşadıklarını dile getirerek, "Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol Federasyonu ile yaptığımız Basketbol Süper Ligi isim sponsorluğu sözleşmemizi yenilerken, aynı şekilde iş birliğimizi Türkiye Basketbol Ligi'ni içerecek şekilde daha da genişletiyoruz.

12 farklı ilimizden 18 güzide takımın rekabet ettiği Türkiye Basketbol Ligi'miz de bundan sonra Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi olarak anılacak." değerlendirmesinde bulundu.