Türkiye Rusya maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında Rusya ile evinde 22 yıl sonra karşılaşıyor. Türkiye – Rusya maçı saat 21:30’da başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak.

Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2016) gruptan çıkamayan ve hayal kırıklığı yaşayan A Milli Futbol Takımımız 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılmak için mücadele edecek. Türkiye, kritik Hırvatistan maçı öncesinde Rusya ile Antalya’da hazırlık maçı oynayacak. A Milliler 5 Eylül’de ise Dünya Kupası elemelerinde Hırvatistan deplasmanına çıkacak.  Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Hakan Balta gibi yıldızlar kadroda yer almıyor.  Türk Milli Futbol Takımı, 93 yıllık tarihinde 283’ü resmi, 257’si özel olmak üzere geride kalan 540 maçta, biri hükmen olmak üzere 204 galibiyet aldı, 123 kez berabere kaldı, 213 kez de rakiplerine yenildi.

Antalya Stadı’nda oynanacak olan Türkiye – Rusya maçı saat 21:30’da başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Elde edilecek hasılat, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Fonu’na bağışlanacak.

TÜRKİYE RUSYA MAÇI 11’LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Hasan Ali, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Emre Mor, Cenk Tosun

RUSYA: Akinfeev, V. Berezutsky, Semenov, Neustadter, Zhirkov, Gazinsky, Dzagoev, Samedov, Tarasov, Shatov, Dzyuba

Terim, yıldızların neden kadro dışı olduğunu açıkladı