A Milli Takım 2016 maçı ne zaman

EURO 2016'da Türkiye final gibi bir maça çıkıyor. Türkiye 2.maçında dünya devi İspanya ile Cuma gecesi saat 22.00'de karşılaşacak. İlk maçta Hırvatistan'a mağlup olan Türkiye İspanya'dan mutlaka puan almak zorunda.

EURO 2016'da nefesler tutuldu. Türkiye A Milli Futbol takımı ilk maçına turnuvanın güçlü takımlarından biri olan İspanya ile karşılaşacak. Türkiye'nin bu maçı Cuma günü saat 22.00'de TRT ekranlarında yayınlanacak. Fatih Terim yönetiminde elemelerde müthiş bir geri dönüşe imza atan Türkiye, D Grubu'nda son maçını Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Bu zorlu turnuvada yeni statü gereği 24 takım yer alıyor ve her gruptan ilk iki takımın haricinde altı grubun en iyi dört 3.'sü bir üst tura yükselecek.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye, İspanya maçı Cuma günü saat 22.00'de TRT 1 ekranlarında olacak. 

Milli Takım ilk 11'ine Emre Mor ayarı

İspanya maçında Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Emre Mor oynarken Cenk'in forması da Burak'a verilecek.

Cuma günü İspanya ile gruptaki ikinci maçını oynayacak olan A Milli Takımımız'da Fatih Terim, ilk 11'i gözden geçirecek. Tecrübeli hoca, golde eleştiri alan Volkan Babacan ile savunma dörtlüsünde değişime gitmiyor. Topal-Balta ikilisinden memnun olan Terim, Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in daha fazla sorumluluk almasını istedi. Orta sahada Ozan Tufan, Selçuk İnan banko, Oğuzhan, Hakan ve Arda Turan üçlüsünden ise birisi kesik yiyecek ve 11'e Emre Mor girecek. Hakan Çalhanoğlu kesik yemeye en yakın isim.