Türkiye-Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Macaristan-Türkiye milli maçı şifresiz mi?

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) hazırlıkları kapsamında Türkiye, Macaristan'a konuk oluyor. Türkiye ile Macaristan şimdiye kadar 8 resmi maça çıktı. Milli Takım, Macaristan karşısında aldığı 4 galibiyetten 3'ünü resmi maçlardan elde etti. Peki, Macaristan-Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? A Milli Takım hazırlık maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte maçı şifresiz veren yayıncı kuruluş

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Macaristan ile karşı karşıya gelecek. EURO 2024'te yer alacak iki takımdan Türkiye F grubunda, Macaristan ise A grubunda mücadele edecek. İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Milli maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, Türkiye-Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda? merak ediyor. Macaristan-Türkiye milli maçı şifresiz mi?

MACARİSTAN-TÜRKİYE MAÇI NE SAAT KAÇTA?

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) hazırlıkları kapsamında Türkiye, Macaristan'a konuk oluyor. Montella yönetiminde başarılı bir dönemi geride bırakan A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklandı.

Macaristan-Türkiye maçı Budapeşte'de bulunan Puskas Arena'da 22 Mart cuma günü saat 22.45'te başlayacak.

MACARİSTAN-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Macaristan-Türkiye milli maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2024 elemelerinde D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takım, oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak grubunu 17 puanla lider tamamlamıştı.

MACARİSTAN İLE 15. RANDEVU

İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 14 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 8 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise berabere bitti.