Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu! Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda?, Türkiye maçı ne zaman? gibi çeşitli sorular pek çok futbolsever tarafından araştırılıyor. A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi karşılaşması için Karadağ ile mücadele edecek. Peki, A Milli Futbol Takımı'nın maç kadrosu belli oldu mu ve maç hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?, Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda?, Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu? ve Türkiye maçı ne zaman? gibi çeşitli sorular, Türkiye'deki birçok futbolsever tarafından merak edilerek araştırılıyor.

Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, grubunda lider konumda bulunuyor. Liderliğini korumak içinse, Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NDA HEDEF 3 PUAN

Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı; Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele ediyor. Ayrıca puan sıralaması kontrol edildiğinde, averaj ile Türkiye'nin lider konumda olduğu görüldü. İşte puan sıralaması;

- Türkiye 4 puan.

- Galler 4 puan.

- İzlanda 3 puan.

- Karadağ 0 puan.

A Milli Futbol Takımı, gruptaki liderliğini korumak için Karadağ maçından 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen pek çok futbolsever ise şimdiden, ''Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?'', ''Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda?'' ve ''Türkiye maçı ne zaman?'' gibi çeşitli soruları araştırmaya başladı.

Peki, Türkiye maçı ne zaman? ve Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?

TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Türkiye - Karadağ maçı, 11 Ekim Cuma günü gerçekleşecek.

Mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye - Karadağ maçı, TV8 ve Exxen platformundan canlı olarak izlenebilecek.

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇ KADROSU

Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu? sorusu, ''Türkiye maçı ne zaman?'' sorusunu araştıran birçok futbolsever tarafından merak ediliyordu. Ayrıca aday Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu.

Türkiye'nin ilk açıklanan maç kadrosu şu şekilde;

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır.

Savunma: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik.

Orta Saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü.

Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, sakatlıkları nedeni ile İsmail Yüksek ve Mert Günok'un aday kadrodan çıkartıldığı belirtildi. Bunun yanı sıra ikas Eyüpspor'dan kaleci Berke Özer'in aday kadroya davet edildiği açıklandı.

Karadağ'ın aday kadrosu şu şekilde;

Kaleci: Danijel Petkovic, Balsa Popovic, Milan Mijatovic, Igor Nikic.

Savunma: Adam Marusic, Risto Radunovic, Igor Vujacic, Marko Vukcevic, Andrija Vukcevic, Nikola Sipcic, Slobodan Rubezic, Marko Tuci.

Orta Saha: Vladimir Jovovic, Marko Jankovic, Marko Bakic, Driton Camaj, Edvin Kuc, Ilija Vukotic, Milos Brnovic, Milan Vukotic, Andrija Radulovic.

Forvet: Stevan Jovetic, Stefan Mugosa, Milutin Osmajic, Nikola Krstovic.