Türkiye için kazanacağız

Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

AKŞAM SPOR

"Hem benim hem oyuncularımın motivasyonu yüksek. İlk maçtaki hatalarımızın analizini yaptık. Bu maçta bahanemiz yok. Sakin olmamız gerekiyor. Oyuncularıma da güveniyorum. Türkiye için kazanacağız."

12 KİŞİ OYNAYACAĞIZ!

Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var.

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi açıklamalarda bulundu: "Motiveyiz! Kazanmak için çok fazla motivasyonumuz var! Geçen sene bunu başarmıştık, Türk futbolunu doğru şekilde temsil etmiştik. Hem benim hem oyuncularımın motivasyonu yüksek. İlk maçtaki hatalarımızın analizini yaptık. Bu maçta bahanemiz yok. Sakin olmamız gerekiyor. Oyuncularıma da güveniyorum. Türkiye için kazanacağız. Maç başlar başlamaz hemen 2 gol atmamıza gerek yok, tabii ki olursa 'hayır' demem. Maçı kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz. Baskı ve stres yapmadan... Taraftarlarımızdan da bunu istiyorum.

MUSLERA BİZİMLE OLACAK

İlk maçta savunma hatalarımız vardı. Bu maçta takım savunmamızı daha iyi yapmamız gerekiyor. Muslera oynayabilecek durumda. Sanchez bizimle olamayacak. G.Saray, ne Bayern'e ne Manchester United'a ne de başka takımlara karşı oyun stratejisinden, oyun üstünlüğünden ödün vermedi. Herkes için bir malzemeyiz. Takımlar nasıl yarışıyorsa dışarıda da bir yarış var. Eleştiriye açığız. Huzur içinde çalışmaya ihtiyacımız var. Bu ülkede bunun olması zor, normal. Maçın hakemine, Norveçli'ye sormak lazım, orada şartlar nasıl? Sonuçta Türkiye'deyiz. Her şeyi çok yoğun yaşıyoruz. Başarıyı da başarısızlığı da abartıyoruz.

REAL MADRİD'İ TUTMANIZ LAZIM

17 maç üst üste kazanan bir takıma başarısız diyorsanız, 2 sene üst üste şampiyon olan, Şampiyonlar Ligi'ndeki bir takıma başarısız diyorsanız, o zaman Manchester City'i veya Real Madrid'i tutmanız lazım. Sahaya 11 kaptanla çıkacağız. İki kaptanımız bandı taktı. Başkanımız açıkladı zaten. Kadromuz netleştiğinde kararımızı vereceğiz. Galatasaray'ın her futbolcusu kaptandır. Ben Galatasaray'da ilk dönemimde 10 seneye yakın oynadım, kaptanlık yapamamıştım. Belli bir dönem Kerem'in ayrılma isteği vardı. Kerem'in oynadığı oyundan, takıma verdiği destekten, performan

İNŞALLAH UZATMAYIZ

G.Saray'ın tecrübeli oyuncusu Kaan Ayhan, önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan, "Takımıma daha çok yardım etmek istiyorum. Kendime koyduğum özel hedefle birlikte turu geçeriz. Play-Off ikinci maçında Şampiyonlar Ligi'ni garantileyip hem futbolumuzla hem skorumuzla taraftarımızı mutlu edip Şampiyonlar Ligi atmosferini bu sene de yaşamak, yaşatmak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar güzel oynayarak hak ettiğimiz Şampiyonlar Ligi'nde yer alırız. Maçın uzamasına aktif bir şekilde hazırlanmadık. İnşallah en az 2 farklı skorla kazanırız. Asıl hedefimiz bu. İnşallah maçı uza