Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?

Milli Takımımız Türkiye Hollanda ile karşılaşıyor. Türkiye Hollanda maçı ile ilgili detaylar burada.

1

Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Türkiye Hollanda maçının canlı anlatımı, geniş özeti aksam.com.tr'de olacak. Türkiye ile Hollanda 06. Eylül 2015 tarihinde Show TV ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Türkiye maçı öncesi Hollanda'da çifte şok!

A Milli Takımımızın A Grubu'ndaki rakipleri Hollanda ile İzlanda arasındaki karşılaşmada 'Portakallar' iki önemli yıldızını kaybetti. Arjen Robben, maçın 31. dakikasında kasığından yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Kasığında yırtık şüphesi olan Robben'in pazar günü Milli Takımımız karşısında forma giymesi beklenmiyor.

SNEIJDER 11'DE, VAN PERSIE YEDEK

Grupta topladığı 15 puanla sürpriz şekilde zirvede yer alan İzlanda karşısında teknik direktör Guus Hiddink, Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder'e ilk 11'de şans verirken, Fenerbahçeli Robin van Persie maça yedekler arasında başladı.

MARTINS INDI KIZARDI

Hollanda, Robben'in sakatlık şokunu atlatamadan Bruno Martins Indi'nin kırmızı kart görmesiyle maçta 10 kişi kaldı. İkili mücadelede İzlanda'nın forveti Sigthorsson'un suratına eliyle sert müdahalede bulunan genç savunma oyuncusu direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Martins Indı de Pazar günü milli takımımıza karşı forma giyemeyecek.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN
Geçtiğimiz gün A millilerimiz  Letonya ile Konya Büyükşehir Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Dünkü karşılaşmayı İsveç hakem yönetti. Avrupa 2016 grup eleme maçı’nda millilerimiz büyük bir fırsatı teperek Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Grupta ki diğer maçlar da ise Kazakistan Çek Cumhuriyetini ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı ikinci yarı 2 gol yiyerek Çek Cumhuriyetine 2-1 yenildi. Bir diğer maçta ise Hollanda grup lideri olan İzlanda’ya 1-0 yenildi. Millilerimiz eğer Letonya maçını kazansaydı şu an grupta 3. Sıraya yükselmiş olacaktı. Millilerimizin önünde ki sınav ise Van Persie’lı ve Sneijder’li Hollanda olacak. Karşılaşacağımız Hollanda grupta 1 puan ile önümüz de bulunmaktadır. Millilerimiz bu maçı yenerek 3. Sıraya yükselmek istiyor. Peki bu önemli olan Türkiye Hollanda maçı ne zaman ? Ülkemizin Avrupa 2014’da kaderini belirleyeceği maç ise yine Konya Büyükşehir Stadı’nda 6 Eylül’de oynanacak.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA
A Milli Futbol takımımız 6 Eylül’de ülkemizde de Sneijder ve Robin Van Persie’nin kadrosunda bulunduran Hollanda ile karşılaşıyor. Bu önemli maçta ise ülkemiz mutlak galibiyet elde etmek zorunda. Türk Futbol severler şimdiden biletlere büyük ilgi göstermeye başladılar. Dünkü oynan maçı 42. Bin biletli izleyici izlemişti bu maçta da Letonya maçından daha fazla seyirci bekleniyor. Milli maçtan ayrı Galatasaray’lılar hem ülkelerini hem futbolcuları olan Sneijderi , Fenerbahçe taraftarlarıda aynı şekilde hem milli maçı hemde Robin Van Persie izleyecekler. Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda oynanacağı belli oldu. Bu kritik maçı da dün oynanan maçı ücretsiz veren Show Tv verecek. Show Tv canlı olarak vereceği maçı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI SAAT KAÇTA
Pazar günü oynanılacak Türkiye Hollanda maçı saat kaçta oynanılacağı belli oldu. A Milli takımımızın süper lig başlamadan önce ki son karşılaşması olan mücadele 19:00 da başlayacak. Milli takımımız da eksik bulunmazken rakibimiz dün oynadıkları İzlanda maçı’nda Martins İndi kırmızı kart yediği için İndi’den eksik olarak oynanayacak. Spor Toto Süper Lig’de forma giyen Robin Van Persie ve Wesley Sneijder’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.

TÜRKİYE HOLLANDA ARASINDA OYNANA MAÇLAR
Toplamda Türkiye ile Hollanda arasın’da 10 karşılaşma oynanmıştır. Bu 10 karşılaşmada Milli Takımımız 1 galibiyet alırken, Hollanda 5 galibiyet almıştır, 4 maçta berabere sonuçlanmıştır. Aralarında ilk oynanan maç 1956 tarihin’de oynanmış ve beraberlikle sonuçlanmış, son maçta berabere bitmiştir.

Oynanan Maçlar :  
Türkiye 0 - 0 Hollanda
Türkiye 1 - 3 Hollanda
Hollanda 3 - 1 Türkiye
Türkiye 1 - 0 Hollanda
Hollanda 0 - 0 Türkiye
Hollanda 0 - 0 Türkiye
Hollanda 1 - 0 Türkiye
Hollanda 2 - 0 Türkiye
Türkiye 0 - 2 Hollanda
Hollanda 1 - 1 Türkiye