Türkiye-Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları 2024 Olimpiyat elemeleri takvimi

2024 Olimpiyat elemeleri takvimi yoğun ilgi görüyor. Tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları 18'de 18 yaptı. Son olarak Peru'yu yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, (Filenin Sultanları) olimpiyat elemelerindeki dördüncü maçında Arjantin ile karşılaşacak. Peki, Türkiye-Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Olimpiyat elemelerindeki ilk iki maçında Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0'lık skorlarla mağlup eden ay-yıldızlı ekip, Peru'yu da 3-1 yenerek 3'te 3 yaptı. Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu, dünya "1" numarası "Filenin Sultanları"nın maç takvimi sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Türkiye-Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? 2024 Olimpiyat elemeleri takvimi

TÜRKİYE-ARJANTİN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

20 Eylül Çarşamba günü Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Yoyogi Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, TSİ 07.00'de başlayacak. Türkiye - Arjantin maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Filenin Sultanları, dünya sıralamasında 7. basamakta bulunan ev sahibi Japonya ve 5'inci Brezilya'nın yanı sıra Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile birlikte B Grubu'nda yer alıyor.

Elemelerde gruplarında "ilk 2" sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak.

FİLENİN SULTANLARI'NIN MAÇ PROGRAMI

20 Eylül Çarşamba 07.00 Türkiye - Arjantin

22 Eylül Cuma 10.00 Türkiye - Brezilya

23 Eylül Cumartesi 13.30 Türkiye - Japonya

24 Eylül Pazar 10.00 Türkiye - Belçika