Türk'e durmak yaraşmaz

EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı mağlup eden Bizim Çocuklar, ikinci sınavında sadece 3 puanı düşünüyor. Muhtemel bir zafer sonrasında gruptan çıkacağız. Beraberlikte ise iddiamız çok güçlü bir şekilde devam edecek.

AKŞAM SPOR

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başlayan Milli Takımımız, gözünü tamamen Portekiz maçına çevirdi. Alacağımız bir galibiyet, hem gruptan çıkmamıza yetecek hem de liderlik hesapları yapmamıza olanak tanıyacak. Beraberlik halinde ise iddiamız çok güçlü bir şekilde devam edecek. İnce hesapları yapmamak için bugün kaybetmemek çok önemli. Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Çekya karşı karşıya gelecek. Hamburg'da oynanacak mücadele TSİ 16.00'da başlayacak. İki takım da gruptaki oynadıkları ilk maçları kaybetmişti.

RESMİ MAÇLARDA YENEMİYORUZ A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile 10. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 9 karşılaşmanın 2'sini Türkiye kazanırken, 7'sinde ise Portekiz sahadan galibiyetle ayrıldı. Rekabette 6'sı resmi, 3'ü özel olan toplam 9 maçta Türkiye 9, Portekiz ise 19 gol attı. A Milli Takım'ın, Portekiz karşısında resmi maçlarda galibiyeti bulunmuyor. Ay-Yıldızlı ekip, rakibi karşısındaki iki galibiyetini de özel maçlarda elde etmeyi bildi.BARIŞ ALPER KANADA

Montella, Portekiz maçında taktik değişikliğine gitmeyi planlıyor. İtalyan çalıştırıcı, Gürcistan maçın ikinci yarısında olduğu gibi Barış Alper Yılmaz'a sağ kanatta, Arda Güler'e ise on numarada görev vermeyi düşünüyor.