Tümer Metin'in şimdi de Sergen Yalçın iddiası gündemi sarstı! Sosyal medya sallanıyor

Tümer Metin'in Sergen Yalçın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Tümer Metin, Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'nin gönderilmesinin ardında Michy Batshuayi'nin performansının yattığını söyledi. Ünlü yorumcu geçtiğimiz günlerde Valerien Ismael'le ilgili ‘sezon sonunu göremeyebilir' yorumuyla büyük eleştiri almıştı.

Ünlü yorumcu Tümer Metin'in Sergen Yalçın sözleri olay oldu. Beşiktaş-Alanyaspor maçını Tivibu Spor'da yorumlayan Tümer Metin, Sergen Yalçın'ın gönderilmesinin altında yatan nedenin Michy Batshuayi olduğunu dile getirdi.

TÜMER METİN'İN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ KONUŞULUYOR

Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ve Önder Karaveli dönemindeki bitiricilik sorununa değinen Tümer Metin, Michy Batshuayi'nin o dönem her maç 2 gol atması halinde Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'nin takımdan gönderilmeyeceğini iddia etti.

Tümer Metin geçtiğimiz günlerde Valerien Ismael ile ilgili yaptığı 'sezon sonunu göremeyebilir' yorumuyla büyük tepki almıştı. İşte Tümer Metin'in Sergen Yalçın sözleri:

"BATSHUAYI ATSA SERGEN YALÇIN GİTMEZDİ"

"Beşiktaş'ın genel sıkıntısı hücumda sonlandıramamak. Batshuayi Sergen hoca döneminde her maç 2 gol atsaydı ne Önder hocayı tanırdık ne de Ismael'i. Sezon başından beri Beşiktaş'ın sıkıntısı savunmayı açmaktı. Bitiricilik sıkıntısı çekmedi bu maç. Önder hocanın da akıbeti Sergen hocayla aynı yerden okunuyor. Kupadan eleniyorsun niye? Batshuayi golleri atamadığı için. Şimdi atmış Batshuayi, Valerien'i alkışlıyoruz."

Ve Mbaye Diagne'nin yeni takımı belli oldu! King Kong geri döndü