Tümer Metin'den Hamza Akman tepkisi: Ne zorum var onlarla!

Tümer Metin, Hamza Akman'ın Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna alınmamasına tepki gösterdi. Hamza Akman'ın Yeni Malatyaspor maçında süre alacağını düşünen Tümer Metin, oyuncunun kadroya dahi alınmamasına duyduğu şaşkınlığı dile getirdi ve “Benim ne zorum var Babel'le, Gomis'le. Gelişimi, yeni projeyi nasıl yapacağız? Ligden düşmesi kesinleşen bir takıma karşı test maçına çıksa ne olur mesela” ifadelerini kullandı.

Tivibu Spor

Tümer Metin, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçını yorumlarken Hamza Akman hakkında söylediği sözler gündem oldu. Hamza Akman'ın kadroya dahi alınmamasına tepki gösteren Tümer Metin, "Benim ne zorum var Ryan Babel'le, Bafetimbi Gomis'le! Gelişimi, yeni projeyi nasıl yapacağız?" dedi.

Tümer Metin'in Hamza Akman tepkisi şöyle:

"Hamza Akman oyuna girerken ben heyecanlanmıştım geçtiğimiz hafta. Kadroya girdiği zaman tebrik etmek için aradım Ayhan hocanın ailesini. Aile dostumuzdur, gelişimine şahit olduk Hamza'nın. Hafta içi bir baktım, Yeni Malatyaspor'la oynuyorlar. Acaba 30 dakika süre alır mı dedim ama kadroya bile alınmamış. Benim ne zorum var Babel'le, Gomis'le. Gelişimi yeni projeyi nasıl yapacağız. Işık Kaan'dan bahsediliyor mesela, ligden düşmesi kesinleşen bir takıma karşı test maçına çıksa ne olur mesela."