Tümer Metin, Vincent Aboubakar'ın adını verdi! Fenerbahçe...

Tümer Metin'den Fenerbahçe'ye transfer önerisi. Tümer Metin, Vincent Aboubakar örneği üzerinden Fenerbahçe'nin forvet transferi yapması gerektiğini söyledi. Vincent Aboubakar'ın adı şu sıralar Sarı-Lacivertlilerle anılıyordu.

Tümer Metin Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin mutlaka forvet transferi yapması gerektiğini belirten Tümer Metin, Vincent Aboubakar örneğini verdi.

TÜMER METİN 'VINCENT ABOUBAKAR' DEDİ, FENERBAHÇE'YE FORVET ÖNERDİ

Serdar Dursun'un iyi niyetli olduğunu ancak geçen sezon Vincent Aboubakar'ın yaptığı etkiyi herkesin yapamayacağını söyleyen Tümer Metin, iyi bir forvet transferinin Fenerbahçe'nin bütün çehresini değiştireceğini belirtti.

ARAP BASINI DA YAZDI

Şu sıralar adı Fenerbahçe'yle anılan isimlerden biri de Vincent Aboubakar. Gelecek sezon mutlaka iyi bir forvet alacak olan Fenerbahçe'nin ligi tanıyan Vincent Aboubakar'ı gündemine aldığı iddia edilmişti. Son olarak Arap basını da Sarı-Lacivertlilerin tecrübeli golcüyü istediğini yazmıştı.

AL-NASSR'DAN AYRILIYOR

Ailevi sebeplerden ötürü Al-Nassr ile yollarını ayırmak isteyen Vincent Aboubakar için Fenerbahçe'nin yanı sıra Brighton'ın da devrede olduğu öne sürülüyor.