Tümer Metin; Mergim Berisha, Miguel Crespo, Diego Rossi ve Serdar Aziz'e yüklendi

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin konuk ettiği Giresunspor'u 2-1 yendiği maçta Sarı-Lacivertli 4 futbolcuya yüklendi.

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin sahasında Giresunspor'u 2-1 yendiği maçı yorumladı ve Serdar Aziz'e yüklendi. Serdar Aziz için 'Sorumluluk altında kaybetme korkusu hortluyor' diyen Tümer Metin, Diego Rossi ve Mergim Berisha'nın da Fenerbahçe'ye fayda sağlayamayacağını dile getirdi. Öte yandan Tümer Metin, Miguel Crespo'nun bu seviyenin oyuncusu olmadığını iddia etti.

Tümer Metin'in Tivibuspor'da Fenerbahçe-Giresunspor maçı için yaptığı yorumlar şöyle:

1-DIEGO ROSSI VE MERGIM BERISHA

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Diego Rossi ve Mergim Berisha hakkında konuşan Tümer Metin, "İyi futbolcu kendini hemen gösterir. Yeteri dakikayı bulduğunu da düşünerek Rossi ve Berisha'nın sisteme de çok faydalı olacağı fikrinde değilim" dedi.

2-MIGUEL CRESPO

Fenerbahçe'nin bir diğer yeni transferi Miguel Crespo hakkında da konuşan Tümer Metin, "Crespo bu kalitenin, bu seviyenin oyuncusu değil. Muhtemelen de bundan sonra, tamamlanmış bir kadroyla da çok fazla dakika alacağı düşüncesinde değilim" ifadelerini kullandı.

3-SERDAR AZİZ

Serdar Aziz'in fazla övüldüğünden bahseden Tümer Metin, "Çok zor oyuncu Serdar Aziz. Kimileri, bizim arkadaşlarımız ya da ağabeylerimiz Türkiye'nin en iyi stoperi diye konuşabilirler, benim nazarımda değil. Çünkü buranın kriterlerinde önce aradığımız şey güven aralığının yüksek olması. Serdar'ın güven aralığı çok düşük. Sorumluluk altında da kaybetme korkusu hortluyor ve performansını etkiliyor" şeklinde konuştu.