Tümer Metin: Galibiyet tartışılamaz

Eski futbolcu ve şu sıralar TRT 1'de yorumculuk yapan Tümer Metin, Fenerbahçe'nin evinde Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

Tümer Metin, TRT Spor'da "Stadyum" programında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği mücadeleyi yorumladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kazanarak, Beşiktaş-Trabzon derbisi öncesinde rahat rahat arkasına yaslandığını söyleyen Tümer Metin, "Bu Beşiktaş ve Trabzon üzerindeki baskıyı artırıyor." dedi.

Fener'i Sumudica da durduramadı! 1-0

"GEÇEN HAFTADAN ESER YOK"

İlk yarıdaki oyunun çok sağlıklı olmadığını ifade eden Metin, "Zemine, oyunun hızına vurgu yaptık. 2. yarıda karşılıklı pozisyonlar var, Rizespor'un baskın olduğu anlar var, Fenerbahçe'nin pozisyon ürettiği anlar var ama geçen haftaki Fenerbahçe'den eser yok. Çok iyi bir iç saha oyunuydu geçen hafta." dedi.

Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi Pelkas şoku

"İYİ FUTBOLCU BELLİ"

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin yeni ismi Bright Osayi-Samuel hakkında, "Yeni transfer Osayi ve Sosa girdiğinde bir kıpırdadı Fenerbahçe. Osayi iyi bir oyuncu, belli. Mesafe kat ettirir, adam geçiyor, sorumluluk alıyor. Bu zeminde bile yapıyorsa belli ki iyi bir oyuncu." şeklinde yorumda bulundu.

Fenerbahçe ve yayıncı kuruluş geriliminde ikinci perde! 'İyi şeyler olmayacak'

"GALİBİYET TARTIŞILAMAZ"

Fenerbahçe'nin oyununun tartışılabileceği fakat galibiyetinin tartışılamayacağını öne süren Tümer Metin, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu senenin mottosu, puan mı, galibiyet mi, oyun mu dersek, takımlar zaman zaman oyundan vazgeçip puan düşündüğü haftalar oldu. Fenerbahçe çok iyi oynamasa da maçı galibiyetle kapattı. Oyun tartışılır, galibiyet tartışılmaz.

Rıdvan Dilmen'den maç ve derbi yorumu: Az daha başına iş alıyordu