Tümer Metin derbi sonrası isyan etti: Herkesi oynatırdım ama onu oynatmazdım

Tümer Metin, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Valerien Ismael'in kadro tercihlerini eleştiren Tümer Metin, Kenan Karaman üzerinden Fransız teknik adama yüklendi. Eski Beşiktaşlı futbolcu, “Atiba'yı, Cyle Larin' i kim olursa olsun oynatırdım ama Kenan Karaman'ı oynatmazdım” ifadelerini kullandı.

Tivibuspor

Tümer Metin 1-1 sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumladı. Michy Batshuayi'ye yüklenen Tümer Metin, Kenan Karaman tercihi üzerinden de teknik direktör Valerien Ismael'i eleştirdi. Öte yandan eski Beşiktaşlı futbolcu, Mert Hakan Yandaş'a da uyarılarda bulundu.

TÜMER METİN'İN RACHID GHEZZAL ŞAŞKINLIĞI

Derbinin gergin geçtiğini belirten Tümer Metin, Rachid Ghezzal'ın oyundan alınmasının yanlış bir karar olduğunu savundu. Serdar Dursun'un etkisiz futboluna da dikkat çeken Tümer Metin, "İsmail Kartal nasıl tahammül etti anlamadım" dedi.

"BATSHUAYI'NİN BU SAATTEN SONRA OYNAMASINA GEREK YOK"

Michy Batshuayi'yi eleştiren Tümer Metin, "Batshuayi'nin bu saatten sonra oynamasına da gerek yok. Geçen hafta oyundan çıkarken yaptığından sonra oynamaz diye tahmin ediyordum" ifadelerini kullandı.

TÜMER METİN: HERKESİ OYNATIRIM KENAN KARAMAN'I OYNATMAM

Kenan Karaman tercihi sebebiyle Valerien Ismael'i eleştiren Tümer Metin, "Atiba'yı, Larin'i kim olursa olsun oynatırdım ama Kenan'ı oynatmazdım. Kuntz'un Kenan Karaman üzerinden açıklaması etkili oluyor gibi oluyor ama bir hücum oyuncusundan defansif katkı almak ekstra bir şey olabilir ama sağ çizgi oyuncusu olabilmesi çok olası değil" dedi.

MERT HAKAN YANDAŞ'A UYARI

Mert Hakan Yandaş'ın saha içindeki tavırlarını da eleştiren Tümer Metin, "Bir de Mert Hakan'ın her rakibiyle olan pozisyondan sonra elini karşısındakinin ensesine götürmesi güzel bir hareket değil. Bir baba figürü, ağabey figürü gibi o rahatsız edici bir hareket. Küçük bile olsa günün sonunda aynı sahadasın. Aynı seyircinin önündesin. Aynı görüntünün içerisindesin. Ekrana yansıyan görüntüde kabul edilebilir bir tarafı yok bana göre" şeklinde konuştu.