Tüm planlar altüst oldu! Kaan Ayhan sürprizi

Edgar Ie'nin sezonu kapatması sonrası tüm transfer planlarını değiştiren Trabzonspor'da Kaan Ayhan ismi gündeme geldi. Bordo-Mavililer, Başakşehir maçının ardından Kaan Ayhan transferi için Sassuolo ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor, sağ diz ön çapraz bağlarının kopması sonrası sezonu kapatan Edgar Ie'nin yerine stoper arayışlarına başladı. Bu bağlamda gündeme gelen isim Kaan Ayhan oldu. Bordo-Mavililer devre arasında Kaan Ayhan için Sassuolo'nun kapısını çalacak.

EDGAR IE'NİN SÖZLEŞMESİ DONDURULACAK

Gervinho gibi Edgar da sezonu kapatırken, ameliyatın ardından 25 yaşındaki savunmacının geri dönüşü yaklaşık 6 ayı bulacak. Bu gelişme Trabzonspor cephesinde şok etkisi yaratırken, yabancı kontenjanının açılması adına Edgar'ın lisansının yarım sezonluğuna dondurulması bekleniyor.

İLK ADAY KAAN AYHAN

Edgar'ın sakatlığı sonrası Trabzonspor'da stoper transferi öncelik haline geldi. Normalde bir sol ve bir kanat alıp, devre arası transferini tamamlamayı düşünen Bordo-Mavililer, Edgar'dan gelen kötü haberin ardından stoper arayışlarına hemen başladı. Fırtına'da ilk adayın Kaan Ayhan olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibi, Sassuolo forması giyen Milli stoperi kadrosuna katmak için Başakşehir karşılaşmasının ardından resmi görüşmelere başlayacak.

(Fanatik)