Hakan Çalhanoğlu ve arkadaşları transferin gözdesi! Inter'e dev teklif...

Inter'de Hakan Çalhanoğlu ve arkadaşları transferin gözdesi oldu. İtalya Serie A'da ezeli rakibi Milan ile şampiyonluk yarışını son haftaya bırakan Hakan Çalhanoğlu'lu Inter'e transfer teklifi yağıyor. İşte iki devin sıraya girdiği o isim ve rekor transfer teklifinin detayları...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

İtalya'da başarıdan başarıya koşan Hakan Çalhanoğlu ve Inter'deki takım arkadaşları dünya devlerinin radarında. İki İngiliz devi Manchester City ve Tottenham Alessandro Bastoni için devreye girerken, Manchester United'da Hakan Çalhanoğlu için temasta.

HAKAN ÇALHANOĞLU VE ARKADAŞLARI PAYLAŞILAMIYOR

Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı haberine göre, Manchester City ve Tottenham Inter'in başarılı savunma oyuncusu Alessandro Bastoni'yi kadrosuna katmak istiyor. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın başında Inter'in eski teknik direktörü Antonio Conte bulunuyor.

Manchester City tarafında ise, Pep Guardiola gelecek sezon hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürmek için güçlü olan kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

ALESSANDRO BASTONI PAYLAŞILAMIYOR

Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı haberinin devamında, Tottenham'ın İtalyan stoper için geçen yaz 38 milyon sterlinlik bir teklif sunduğu, fakat teklifin kabul edilmediği belirtildi.

Bu sezon bir kez daha Inter'in kapısını çalacak olan Kuzey Londra temsilcisi teklifini artıracak. Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberinde ise, Manchester City'nin Bastoni için devrede olduğu ve 61 milyon sterlini gözden çıkardığı ifade ediliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN DE MANCHESTER UNITED DEVREDE

Allessandro Bastoni'ye olduğu gibi, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na da teklifler geliyor. Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberine göre, İngiltere'nin dev kulübü Manchester United'da Inter'de başarılı bir performans gösteren 28 yaşındaki milli futbolcuyu transfer etmek istiyor. Hakan Çalhanoğlu için konuşulan rakam ise 35 milyon euro.