Tüm gözler Eren Elmalı'daydı! Fenerbahçe Kasımpaşa'dan ilk transferini yaptı

Kasımpaşa ile dirsek temasında olan Fenerbahçe, Eren Elmalı ile birllikte eski kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ı da istedi. Hatta sarı-lacivertlilerin Ertuğrul Taşkıran ile anlaştığı öğrenilirken, Eren Elmalı için girişimler sürüyor.

Fanatik

Fenerbahçe, transferde önceliği yurt içine verdi. Yönetim, Kasımpaşa'nın iki Türk yıldızı için kolları sıvadı: Ertuğrul Taşkıran ve Eren Elmalı...

Fanatik'te yer alan habere göre "Sarı-Kanarya", 2006'da altyapıya aldığı ve 2018'de yolları ayırdığı 32 yaşındaki kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı bitirme aşamasına geldi. Berke Özer ile yolları ayıracak olan Fenerbahçe, tecrübeli, kulübü yakından tanıyan ve formda olan Ertuğrul'a imza attırıp kaleci rotasyonunu tamamlamayı planlıyor. Başarılı file bekçisi ile kısa sürede anlaşma sağlandı. Kasımpaşa da 1 yıl sözleşmesi kalan tecrübeli file bekçisinin Fenerbahçe'ye transferine onay verdi. Ancak Sarı-lacivertlilerin Paşa'dan istediği tek isim Ertuğrul Taşkıran değil.

Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu derken... Fenerbahçe'de beklenen hoca kararı çıktı

EREN ELMALI İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

Yönetim, Lacivert-Beyazlılar'ın sol beki Eren Elmalı'nın da peşinde. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon ligin en büyük çıkış yapan isimlerinden biri. Eren için Süper Lig 'in diğer büyükleri de devrede.

Herkes Arda Güler'in peşinde! Babasından olay itiraf

EREN ELMALI FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Ancak genç oyuncunun önceliğinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi. Kasımpaşa'nın Eren için kapıyı 3 milyon eurodan açtığı belirtildi. Sarı-Lacivertli ekip, Paşa'yı takasın da içinde olduğu bir formülle ikna etmenin yollarını arıyor.

10 numaranın yeni sahibi Arda Güler