Bir garip olay! Herkes Thibaut Courtois'yı konuşurken Altay Bayındır gündem oldu

Thibaut Courtois'nın Şampiyonlar Ligi finalinde harika bir performans sergilemesi dünya basınında manşetleri süsledi. Aynı gecede Türkiye'de Altay Bayındır'ın gündem olması ise dikkat çekti. Fenerbahçeli taraftarlar, Thibaut Courtois için Altay Bayındır kıyaslamaları yaparken genç file bekçisi trend topic listesinde zirveye oturdu.

Thibaut Courtois, Real Madrid'in Liverpool'u 1-0 mağlup edip Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu maça damgasını vurdu. Aynı gecede Altay Bayındır'ın gündem olması göze çarptı. 90 dakika boyunca Liverpool ataklarına inanılmaz bir şekilde karşı duran Belçikalı kaleci, kariyer maçlarından birini çıkardı. Final maçının oyuncusu seçilen Thibaut Courtois tüm dünyada manşetleri süsledi. Fenerbahçelilerin Altay Bayındır kıyaslamaları sonrası Sarı-Lacivertli file bekçisi de trent topic oldu.

Abdülkadir Ömür direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor! Transfer Avrupa'da manşetlerde

THİBAUT COURTOİS KURTARDI, ALTAY BAYINDIR TT OLDU

Liverpool-Real Madrid maçında tam 9 kurtarış yapan Thibaut Courtois, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki en fazla kurtarış yaptığı maçı dev finalde oynadı. Öte yandan tecrübeli kaleci 18 yıl sonra bir final maçında en yüksek kurtarış sayısına ulaşan file bekçisi oldu.

"İNGİLTERE'DE BANA SAYGI DUYMUYORLARDI. ARTIK DUYARLAR!"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Thibaut Courtois, "Kariyerim için bir final kazanmam, adıma biraz saygı duydurmam gerekiyordu. Takımımın performansından ötürü gerçekten mutlu ve gururluyum. Dünyanın en iyilerini yendik. Liverpool harika oynadı ama 1 kez pozisyona girip attık. Dün Real Madrid kaybedecek, hatta rezil olacak diye tweetler atıldı. Ancak ben size Real Madrid'in final oynamadığını, final kazandığını söylemiştim. Öyle de oldu. İngiltere'de bana saygı duymuyorlardı. Artık duyarlar!" ifadelerini kullandı. Öte yandan Carlo Ancelotti de Thibaut Courtois'nın performansına inanamadığını belirtirken "Şok oldum" ifadelerini kullandı. Florentino Pere ise "Courtois dünyanın en iyi kalecisi" şeklinde konuştu.

Bir devir resmen bitti... Marek Hamsik'ten sonra o da ayrılıyor!

SOSYAL MEDYA THİBAUT COURTOİS VE ALTAY BAYINDIR TWEETLERİYLE SALLANIYOR

Bu arada Real Madrid'in 14. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmasında başrol oynayan Thibaut Courtois, dünya basınında da manşetleri süsledi. Belçikalı file bekçisiyle ilgili sosyal medyada milyonlarca paylaşım yapıldı. Öte yandan tecrübeli kalecinin konuşulduğu gecede Altay Bayındır'ın da gündem olması dikkat çekti. İşte yapılan paylaşımlar...