Messi Muslera'ya şut çekmeden gol attı! İnanılmaz hata! İşte o anlar...

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin Uruguay'ı ağırladı. Maçı ev sahibi ekip 3-0 kazanırken goller Messi, De Paul ve Martinez'den geldi. Uruguay'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın yaptığı hatalar ise geceye damga vurdu. Muslera'nın Messi'den yediği gol sosyal medyada viral oldu.

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin'in Uruguay'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Fernando Muslera'nın yaptığı hatalar damga vurdu. Lionel Messi'nin Arjantin'in öne geçiren golünde Muslera'nın yaptığı hata Uruguay basınında da gündem oldu.

MESSI'DEN MUSLERA'YA İLGİNÇ GOL

Galatasaray formasıyla da yeni sezona kötü bir giriş yapan Fernando Muslera, Arjantin maçında da tel tel döküldü. Lionel Messi'nin takımını 1-0 öne geçiren golünde yaptığı hatayla dikkat çeken Muslera, Uruguay basınında da eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

MUSLERA URUGUAY BASININDA MANŞETLERDE

Çıkan haberlerde Fernando Muslera'nın Galatasaray'da da sezona kötü başladığı vurgulanırken tecrübeli file bekçisinin artık yavaş yavaş eldivenlerini devretme zamanının geldiği belirtildi.