Tüm dünya Lionel Messi'yi konuşuyor! Yeni tarzı ortalığı yıktı...

Fransa Ligue 1'de PSG forması giyen Lionel Messi giydiği kıyafetle dünya basını ve sosyal medyada gündem oldu. Lionel Messi'nin kıyafeti yıldız oyuncunun hayranları tarafından paylaşım rekoru kırdı. İşte o kıyafet...

Arjantinli futbol starı Lionel Messi bu kez tarzı ile gündem oldu. Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'e transfer olduğundan beri sakallarını uzatmayı tercih eden Lionel Messi, bu kez de eşofman tercihiyle çok konuşuldu. Messi'ye hayranlarının yaptığı yorumlar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

LIONEL MESSI, BECKHAM'IN OĞLU İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

David Beckham'ın oğlu Romeo ile çekildiği bir fotoğrafın paylaşan Messi, üzerindeki leopar desenli eşofman takımı ile dikkatleri üzerine çekti. Giydiği leopar desenli eşofman takımı sosyal medyada alay konusu olan süper yıldız, kendine has ikonik tarzı ile konuşulmaya devam edeceğe benziyor.

Khabib Nurmagomedov'un ezeli düşmanı İngiliz devi Chelsea'ye talip oldu! Çılgın teklif: 3 milyar sterlin

MESSI'NİN FOTOĞRAFLARI HEP OLAY OLUYOR

Sezon başında sansasyon yaratan bir şekilde Barcelona'dan ayrılıp, PSG'ye transfer olarak dillerden düşmeyen Lionel Messi, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Eyfel Kulesi'nin önünde verdiği pozla da çokça konuşulmayı başarmıştı.

Thomas Tuchel'den Roman Abramovich'e tepki: Bir adada değiliz, dikkatimiz dağılıyor

Rusya'dan futbol yaptırımlarına tepki: CAS'a gidiyorlar