Tüm dünya Lionel Messi'nin bu videosunu konuşuyor! Açan tekrar tekrar bakıyor...

PSG'nin Arjantinli yıldızı Lionel Messi, ülkesinin Ekvador ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı mücadelede ilginç bir olayla karşı karşıya geldi. Sahaya atlayan bir taraftar, Lionel Messi'nin yanına giderek selfie çekmeye çalıştı. Bu görüntüler internette izlenme rekorları kırdı.

PSG'nin yıldızı Lionel Messi, Arjantin'in Ekvador ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası kariyeri boyunca unutamayacağı anlar yaşadı. Bir taraftar maç bittiği gibi sahaya atlayıp son sürat Lionel Messi'ye doğru koşmaya başladı. Arjantinli yıldızı boynundan yakalayan futbolsever, Messi ile selfi çekti.

LIONEL MESSI'NİN ZOR ANLARI: DUR, DUR!

Taraftarın 'ABD'den geliyorum bir fotoğraf çekilebilir miyiz?' sözleri videoya yansırken, Lionel Messi'nin futbolseveri iterek 'dur, dur' dediği duyuldu. 21 yaşındaki Jossue adlı taraftar, Lionel Messi ile selfie çektikten sonra 2 görevli tarafından yakalandı ve saha dışına çıkarıldı.

TARAFTARDAN LIONEL MESSI SÖZLERİ: TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİYLE TANIŞTIM

Jossue Garzon isimli taraftar Lionel Messi ile çektiği fotoğrafı ve videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu paylaşım 1 günde 80 binin üzerinde beğeni ve yaklaşık 3 bin 500 yorum aldı. Futbolsever, Lionel Messi paylaşımının altına, "Tüm zamanların en iyi futbolcusuyla tanıştım. Lionel Messi güzel futbolunla bana yıllarca yaşattığın tüm mutlu anlar için teşekkür ederim. Seni ve bu oyunu seviyorum" notunu düştü.