Tüm dünya Atiba Hutchinson'ın golünü konuşuyor! Asist Larin'den! İşte o anlar...

Atiba Hutchinson'ın Kanada formasıyla El Salvador'a attığı gol dünya çapında yankı uyandırdı. Atiba Hutchinson, Cyle Larin'in asistine ilk hamlede dokunamayıp yere düştü. Yerdeyken tecrübeli futbolcunun sırtına çarpan top ağlara gitti. Gol sonrası Cyle Larin ve Atiba büyük bir sevinç yaşarken o anlar dünya çapında gündem oldu.

Kanada'nın deplasmanda El Salvador'u 2-0 mağlup ettiği maçta Atiba Hutchinson, eşi benzeri görülmemiş bir gole imza attı. 2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler elemelerinde (CONCACAF) Cyle Larin – Atiba Hutchinson işbirliğiyle atılan bu gol dünya çapında büyük ses getirdi.

TÜM DÜNYA ATIBA HUTCHINSON'IN GOLÜNÜ KONUŞUYOR

65.dakikada Cyle Larin'in sağ kanattan kestiği ortaya Atiba Hutchinson ilk hamlede dokunamadı. Yere düşen Atiba Hutchinson'ın sırtına çarpan top ağlara gitti. Gol sonrası El Salvador büyük bir şaşkınlık yaşarken Larin ve Atiba golün sevincini büyük bir coşkuyla yaşadı.

ATIBA: ÇOK İLGİNÇ BİR GOL ATTIM

Maç sonrası golle ilgili konuşan Atiba Hutchinson, "Çok ilginç bir gol attım. Önce hamle yaptım, Sanırım dokundum. Direkten döndü ve sonrasını hatırlamıyorum. Açıkçası şanslı bir goldü. Ancak futbolda bazen şansa da ihtiyaç duyarsınız" ifadelerini kullandı.