TSpor'dan şampiyonluk primi

Zirvede en yakın rakibine 4 puan fark atan Trabzonspor'un borsadaki hisseleri de coştu. Son 6 ay da yatırımcısına yüzde 213 kazandıran Fırtına'nın son 1 haftalık yükselişi ise yüzde 40'a ulaştı.

AKŞAM

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibi Hatayspor'un 4 puan önünde, 27 puanla lider durumda bulunan Fırtına, son yıllarda zirvede hiç bu kadar sert esmemişti. Beşiktaş ve Galatasaray'a 7, Fenerbahçe'ye ise şimdiden 8 puan fark atan Karadeniz ekibi, borsada da yatırımcısının yüzünü güldürdü.

TSPOR koduyla işlem gören Trabzonspor hisseleri dünü de tavan fiyattan kapattı. Böylece Karadeniz ekibinin son 6 ayda yatırımcısına yüzde 213 kazandırması dikkat çekti. Son bir haftalık artış ise yüzde 40'ı buldu. Son hafta Hatay deplasmanından puansız dönen Beşiktaş hisseleri güne yüzde 5 düşüşle başlarken, daha sonra toparlandı. Aynı şekilde Fenerbahçe hisseleri de güne yüzde 4 değer kaybıyla başladı ve ilerleyen dakikalarda kaybını telafi etti.

Gaziantep'i mağlup eden ve çıkışa geçen Galatasaray'ın hisseleri ise dün, günü tavan fiyattan kapattı.

AMELİYAT FRANSA'DA

Öte yandan, sakatlanan ve sezonu kapatan Trabzonsporlu Gervinho, Fransa'da ameliyat olacak. Daha önce yaşadığı sakatlıktan sonra da bu ülkede ameliyat olan yıldız oyuncu taraftarlara, "Daha güçlü döneceğim." mesajı da yolladı.

Trabzonspor gözünü Beşiktaş'a çevirdi