TRT, Galatasaray'ın transferini duyurdu! Taraftarları çileden çıkarmıştı

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Dursun Özbek yönetiminde transfere hızlı giren Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu hamlesi geldi. TRT, Sarı-Kırmızılı taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalan oyuncunun transferi için Brentford'la görüşmelere başlayacağını duyurdu.

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Galatasaray'ın transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. İç ve dış transferde yoğun mesai harcayan Galatasaray, TRT'nin haberine göre sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN YENİ HAMLE

TRT Spor'un geçtiği habere göre Galatasaray, Halil Dervişoğlu için Brentford'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Dursun Özbek öncesi gözden çıkarılan ve yolların ayrılması planlanan oyuncuya yeniden Galatasaray forması giydirilmesi hedefleniyor.

Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi belli oldu! Herkese ters köşe: Süper Lig'de kaldı

İNGİLİZ EKİBİ BU KEZ KİRALAMAK İSTEMİYOR

Brentford bu kez kiralama formülüne sıcak bakmazken oyuncuyu bonservisiyle göndermek istiyor. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde milli futbolcu için İngiliz ekibinin kapısını çalacağı kaydedildi.

Galatasaray formasıyla ligde 28 maça çıkan Halil Dervişoğlu 4 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Emre Mor ezeli rakibe gitti! Transfer hayırlı olsun: Fenerbahçe değilmiş