Tribün şampiyonu da Aslan

Süper Lig'de 102 puan toplayarak mutlu sona ulaşan G.Saray, 43 bin ile sezonluk seyirci ortalamasında da rakiplerini geride bıraktı. F.Bahçe, 38 bin 210 ile Cim-Bom'a en çok yaklaşan takım oldu.

AKŞAM SPOR

Bu sezonki zaferiyle üst üste ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, tribünde de rakiplerini geride bıraktı. İç sahada 17 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sarı-Kırmızılılar'ın bu başarısında taraftar şüphesiz büyük rol oynadı. Sezon boyunca takıma desteğini sürdüren sporseverler, 24. zaferin büyük mimarlarından oldular. Galatasaray, 43 bin 113 seyirci ortalamasıyla ilk sırada yer aldı. Ligi ezeli rakibinin 3 puan gerisinde bitiren Fenerbahçe ise 38 bin 210 ile Sarı-Kırmızılılar'ı takip etti.

BEŞİKTAŞ 23 BİN 663'TE KALDI

Şampiyonluk mücadelesine erkenden havlu atan Beşiktaş ve Trabzonspor ise bu alanda rakiplerine karşı daha güçsüz kaldılar. Bu sezon 1 yönetim, 5 hoca değişikliği yaşayan Siyah-Beyazlılar, 23 bin 663'lük ortalamada kaldı. Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar nedeniyle ceza alan ve bazı maçlarını seyircisiz oynayan Bordo-Mavililer de 15 bin 394 seyirci ortalamasıyla Beşiktaş'ı takip etti.