Trezeguet'de beklenen oldu! Anlaşma tamam

Medipol Başakşehir, devre arası kiralanan Trezeguet'in yerini doldurdu, Mısırlı futbolcunun İstanbul macerası sona ermiş oldu. ''Boz-Baykuşlar'', Patryk Szysz ile 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı. Trezeguet'in Medipol başakşehir'de satın alma opsiyonu bulunmuyordu.

Aksam.com.tr

Rüzgar gibi geçti... Trezeguet'in ikinci İstanbul macerası sona erdi. Medipol Başakşehir, Polonyalı kanat oyuncusu Patryk Szysz ile uzun vadeli sözleşme imzaladı. Böylelikle Başakşehir'de Trezeguet defteri kapanmış oldu.

TREZEGUET'İN YERİNE PATRYK SZYSZ

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre Başakşehir, 24 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı. Polonya 1. Lig takımlarından Zaglebie Lubin forması giyen Szysz, bu sezon çıktığı 32 maçta 11 gol-5 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Asıl mevkisi sağ kanat olan oyuncu, yeri geldiğinde sol kanat ve forvet pozisyonlarında da görev alabiliyor.

Okan Buruk mu Fatih Terim mi derken... Galatasaray'da yeni teknik direktör!

PATRYK SZYSZ BONSERVİSSİZ MEDIPOL BAŞAKŞEHİR'E

Patryk Szysz'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1 milyon euro. Genç futbolcunun sözleşmesi sezon sonu biteceği için Başakşehir herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Ve Çağlar Söyüncü transferi kesinleşti! Kariyerinin en büyük imzası

Burak Yılmaz, "Maddiyat sonra gelir" dedi ve transferi açıkladı