Transferde Steven Caulker sürprizi! Herkes Kayserispor'a imza atmasını bekliyordu

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira öncesi transfer edilen ancak Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği Steven Caulker ile yollar ayrılıyor. Bir süredir Kayserispor'la görüşen Steven Caulker, Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK ile her konuda anlaşma sağladı. Birkaç gün içinde Antep'e gidecek olan Steven Caulker, 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

CAULKER GAZİANTEP FK'YE

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın sürpriz şekilde gönderilmesini istediği Steven Caulker ile yollar ayrılmak üzere. Bir süredir Kayserispor ile görüşen Steven Caulker, Erol Bulut'un araya girmesiyle birlikte Gaziantep FK ile söz kesti.

GAZİANTEP'E GİDİP 3 YILLIK İMZAYI ATACAK

Steven Caulker'ın Kayserispor'la görüştüğü esnada Erol Bulut'un oyuncuyu istemesiyle Gaziantep FK devreye girdi. Tecrübeli İngiliz stoper de tercihini Gaziantep FK'den yana kullandı. Fanatik'in haberine göre Steven Caulker kısa süre içinde Gaziantep'e gidip 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

EROL BULUT FENERBAHÇE'YE DE İSTEMİŞTİ

Erol Bulut Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde de Steven Caulker'ın kadroya katılmasını istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti.