Transferde son dakika: Ve James Rodriguez resmen duyuruldu! Şampiyonluk imzası

James Rodriguez transferinde flaş bir gelişme yaşandı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan yıldız oyuncu James Rodriguez, an itibarıyla sözleşmesini uzatmaya karar verdi.

James Rodriguez'de nihayet son aşamaya gelindi! Galatasaray ve Fenerbahçe ile çok sık adı çıkan Kolombiyalı yıldız, an itibarıyla kararını verdi ve geleceğini şekillendirdi! Gelişmeyi duyuran ise İtalyan basını oldu, işte transferin tüm detayları.

JAMES RODRIGUEZ'DE TRANSFER SÜRECİ NETLEŞTİ

Yeteneği ile ofansif anlamda büyük farklar yaratan ve Real Madrid forması ile rüşdünü ispat eden yıldız 10 numara, Yunanistan ekibi Olimpiakos ile yeniden anlaştı ve sözleşmesindeki uzatma maddesini aktif hale getirdi.

İtalyan basınının duyurduğu bu gelişme ile birlikte Kolombiyalı oyuncu; 2023 yazında değil de 2024 yazında boşa çıkacak.

SON İMZASI DEĞİL

Henüz 31 yaşında olan James için Suudi Arabistan iddiaları güçlenmişken gelen bu sürpriz anlaşma haberi herkesi şaşırttı!

Yıldız oyuncunun son anlaşmasını ise yüklü bir kontrat ile yapacağı ve Avrupa'dan tekrar ayrılacağı da gelen bilgiler arasında.

YUNANİSTAN PERFORMANSI

Olimpiakos forması ile bu sezon 22 maça çıkan James Rodriguez, 5 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Yunan devi Olimpiakos'tan da kısa süre içerisinde resmi açıklama gelmesi bekleniyor.