Transferde Şener Özbayraklı sürprizi! Kimse bunu beklemiyordu

Şener Özbayraklı'nın yeni adresiyle ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. Başakşehir'de forma şansı bulamayan tecrübeli sağ bekin Spor Toto 1. Lig'de forma giymeye hazırlandığı ortaya çıktı. İşte Şener Özbayraklı transferinin detayları...

Ülkemizde Fenerbahçe, Galatasaray gibi dev takımlarda forma giyen Şener Özbayraklı son olarak Başakşehir'e transfer olmuştu. Turuncu-Lacivertlilerde gözden kaybolan deneyimli sağ bek için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

ŞENER ÖZBAYRAKLI GÖZDEN KAYBOLDU

2021-22 sezonu başında Başakşehir'in yolunu tutan Şener Özbayraklı, Emre Belözoğlu tarafından kadroda düşünülmemiş ve 32 yaşındaki futbolcu sezonun neredeyse tamamını yedek kulübesinde geçirmişti.

Son dakika: Tolunay Kafkas'ta milyonların beklediği haber geldi

1. LİG'DEN TALİPLERİ VAR

Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Şener Özbayraklı için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yeni sezonda da kadroda düşünülmeyen Şener Özbayraklı'nın Spor Toto 1. Lig'den talipleri çıktı. Bir sezonu daha oynamadan geçirmek istemeyen deneyimli sağ bek de transferine sıcak bakıyor.

DÜZENLİ FORMA GİYMEK İSTİYOR

Piyasa değeri 50 bin euroya kadar düşen Şener Özbayraklı, 2022-23'de Spor Toto 1. Lig'de forma giyip yeniden eski günlerinden esintiler sunmak istiyor. Başakşehir transferin şekillenmesi halinde oyuncunun taliplerinden bonservis bedeli istemeyecek.

Şener Özbayraklı geride bıraktığımız sezonda Başakşehir ile sadece 9 maça çıkmış ve 236 dakika süre alabilmişti.

Fenerbahçe'de 3. ayrılık Diego Rossi! Çılgın teklifle yeni adresini duyurdular