Transferde Jean Michael Seri sürprizi! Fatih Terim'in prensiydi

Jean Michael Seri 2 yıl sonra Galatasaray'a dönebilir. Kiralık forma giydikten sonra Fatih Terim'in ısrarla kadroya katılmasını istediği Jean Michael Seri için Galatasaray bir kez daha devrede. Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu, Fildişili ön libero için temaslarını sürdürüyor.

Fanatik

2019-20 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri bir kez daha Sarı-Kırmızılıların gündemine geldi. Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu'nun ortak hedefi konumundaki Jean Michael Seri de Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor. İşte detaylar...

FATİH TERİM'İN PRENSİ JEAN MICHAEL SERI GERİ DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

2 sezon önce Fatih Terim'in ısrarıyla kiralanan Jean Michael Seri, yeniden Galatasaray yolunda. Fatih Terim'in 2020-21 sezonu için de transferini talep ettiği Jean Micheal Seri, tekrar Sarı-Kırmızılı formayı giymeye dünden razı. Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu tecrübeli futbolcuyla temaslarını sürdürüyor.

FULHAM OPSİYONU KULLANMAZSA İMZALAR ATILACAK

Jean Michael Seri'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ancak Fulham'ın elinde opsiyon maddesi bulunuyor. Galatasaray, Jean Michael Seri için Fulham'ın vereceği kararı bekliyor. 30 yaşındaki ön liberonun takımdan ayrılması halinde yeni durağı Galatasaray olacak.